V Brně uvnitř

PF Café – útulná kavárna s pidi dětským koutkem v centru Brna

Zrovna včera se mě ptala kamarádka, co dojela se čtyřmi dětmi na návštěvu z Irska, kam se v centru Brna schovat před deštěm. Je pravda, že kaváren s dětským koutkem přímo v centru Brna moc není, ale nějaké ty vlaštovky se naštěstí najdou.

Zrovna nedávno jsem s Vášou na doporučení jedné milé sledující navštívila kavárnu PF Café, kterou najdete na krásném místě na Dominikánském náměstí hned pod kostelem svatého Michala. Dáte si tu moc dobrou kávu, horkou čokoládu, domácí limonádu, slanou či sladkou snídani a (nejen) děti určitě nadchnou palačinky.

Kromě dobrého jídla a pití tu rodiče ocení menší dětský koutek v zadní části kavárny. Kamarádku se čtyřmi dětmi bych sem neposlala, ale když máte jednoho-dva prcky, tak se na nějaký čas určitě zabaví.

Návštěvu kavárny lze spojit například s exkurzí do nedalekého Moravského zemského muzea – kde mají skvělou stálou expozici Fauna Moravy. Zajít se dá také do Moravské galerie do Pražákova paláce na tobogán či do herny.

A nebo se v kavárně můžete stavit za odměnu, po vyřešení mé autorské zážitkové hry PO STOPÁCH BRNĚNSKÝCH POVĚSTÍ. Více informací o originální “bojovce” najdete tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

2 Comments

  1. František Nečas says:

    Krásný den,

    děkujeme za Vaše milá slova a doporučení 🙂

    Jen pro doplnění, kromě pidi koutku v první místnosti máme ještě jeden větší koutek v našem koncertním sále. V případě večerního koncertu jej uklízíme, ovšem jinak je i se třemi stolky k sezení k dispozici 🙂

    Mějte se moc hezky a těšíme se na shledanou 🙂

    Petra a František Nečasovi
    PF Café

    1. Jé, tak to je super zpráva. To my budeme muset přijít znovu :-). A dá se tedy do většího koutku normálně dostat při běžné návštěvě kavárny? Děkuji, Katka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *