Výlety do okolí

K sestrám do Ostrovačic

Už několikrát jsem ze všech možných stran slyšela chválu na nově otevřenou kavárnu s dětským koutkem v Ostrovačicích a tuto neděli jsme ji s rodinou konečně zajeli vyzkoušet.

Jedná se o podnik Sisters’ Café & Bistro nacházející se v areálu kempu v Ostrovačicích. Kavárnu provozují dvě sestry a najdete zde opravdu luxusní nabídku domácích dezertů a dobré kávy. My jsme vyzkoušeli skvělé makronky (ty Kája miluje), palačinky s čerstvým ovocem, jahodový koktejl, domácí zázvorovou a rakytníkovou limonádu, jahodový dort, malinové mousse a samozřejmě kafíčko. Vše bylo na jedničku, brali jsme si i dortík domů.

Pro děti je uvnitř kavárny připravený útulný dětský koutek, jemuž dominuje kuchyňka s velkou tabulí na kreslení. Za pěkného počasí se pak dá sedět i venku. Zde je pro děti k dispozici oblíbená trampolína, houpačky a skluzavka.

Na toaletách mě mile překvapil přebalovací pult s veškerým možným vybavením – vlhčené ubrousky, přebalovací podložka…, takže když něco zapomenete doma, můžete využít erární. 🙂

Určitě se budeme rádi vracet!

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *