Hračky, Recenze

HUBELINO STŘECHA kreativní doplněk nejen ke kuličkodráze

O perfektní kuličkové dráze HUBELINO jsem vám tady na blogu již psala. Dnes bych vám moc ráda představila novinku – HUBELINO STŘECHU. Sada Střecha obsahuje 68 kostiček a je plně kompatibilní jak se stavebnicemi Hubelino, tak se stavebnicemi LEGO DUPLO.

Děti si tak mohou oživit svou kuličkovou dráhu dle vlastní fantazie, například mohou kuličky posílat skrze domeček, tunel, věž…ale mohou také postavit krásnou stáj pro zvířátka, nebo třeba, jak řekla naše Kája, vánoční DUPLO betlém :-D.

Oblíbenou zábavou se u našeho dvouleťáka stalo také vhazování kuliček oknem do domečku a jejich následné získávání zpět. Zpětné lovení však bohužel většinou nepřežije nosná konstrukce domu, a tak následuje nové stavění. S HUBELINEM mají prostě rodiče i děti o zábavu postaráno 😊.

Kuličkodráhy HUBELINO včetně perfektního střešního doplňku můžete koupit na rajhračky.cz

Za nás je HUBELINO skvělý tip na dárek ke dni dětí, narozeninám, svátku…

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *