Knihy, Recenze

Můj kamarád dinosaurus – nová kniha pro všechny „dinosaurofily“

Co jsme s dětmi navštívili Dino Park ve Vyškově, jsou u nás dinosauři tématem číslo jedna. V televizi sledujeme pořady o dinosaurech, v knihovně jsme si půjčili encyklopedie a v naší knihovničce se také zabydlela nová kniha nakladatelství GRADA-Bambook Můj kamarád dinosaurus.

Kniha MŮJ KAMARÁD DINOSAURUS autorky Petry Martiškové s ilustracemi Markéty Vydrové vypráví příběh školáka Matěje, který by si moc přál nějakého domácího mazlíčka. Jak to tak bývá, rodiče mu zvířátko nechtějí dovolit, mají hodně práce, tatínek v muzeu, maminka v zahradnictví…na mazlíčka by neměli dostatek času.

Jednoho dne si však Matěj přinese z muzea zvláštní kámen, ze kterého se vyklube dinosaurus. A ne tak ledajaký. Tento dinosaurus totiž navíc umí mluvit a je s ním vážně legrace.

A jak to bude s dinosaurem Bertíkem dál? Podaří se jej Matějovi schovat před zvídavými vědci? A jak bude reagovat maminka s tatínkem až se o Bertíkovi dozvědí? Přečtěte si s dětmi toto milé dobrodružství a všechno se dozvíte 😊.

Knihu koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *