Výlety do okolí

Lesní zázrak v Horákově – Cafe Bistro Bar Mezi stromy

Dnes jsme si s babičkou a dětmi udělali výlet kousek za Brno do obce Morká-Horákov, kde jedna milá rodina provozuje sympatický podnik Cafe Bistro Bar Mezi stromy. Půl hodiny autem z Brna, autobusem z Úzké za podobný čas, ale můžete klidně vyrazit i pěšky přes Mariánské údolí, cestu zvládnete také s kočárkem. Cíl bude každopádně vždy stát za to!

Rodinné bistro Mezi stromy se nachází v příjemném stínu stromů na samém kraji lesa. Kromě výborné kávy a dezertů nabízí také domácí burgery, sladké i slané vafle, saláty, sezónní jídla či pochutiny k pivu. Na pití si můžete dát domácí limonádu, mošt, dobré víno či pivo z menších pivovarů…zkusit můžete také kvalitní španělské sherry, které si majitelé sami dovážejí z prosluněné Andalusie.

A dětem se bude „Mezi stromy“ určitě líbit. Venku na ně čeká nově vylepšené dětské hřiště se skluzavkou, domečkem, velkým pískovištěm a lanovými překážkami. V nabídce je také dětské menu a budete-li sedět uvnitř, můžete si půjčit hry, pastelky nebo i pár hraček. Pro nejmenší je k dispozici dětská židlička a přebalovací pult.

V Mokré je dále moc pěkné obecní hřiště, takže se po posilnění a vydovádění v bistru můžete projít za dalšími zážitky.

A moje dnešní doporučení – dejte si karamelové vafle a Slivovice honey burger, mňam, mňam 😊.

A ještě jeden TIP –v Mezi stromy dělají také krásné svatby – obřad na louce, možnost venkovního i vnitřního posezení, taneční parket u lesa, grilovačka, romantická zákoutí…a zázemí příjemného penzionu ve stylu čtyř ročních období.

Stránky Mezi stromy – https://www.mezistromy.eu/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *