Knihy, Recenze

Patálie dráčka Gustíka – pohádky pro malé kuchtíky

Jestli je něco, co s dětmi dělám opravdu ráda a často, pak je to vaření. Pravda, člověk potom může pomalu znovu malovat kuchyň, ale za ty společné chutné výtvory a dětskou upatlanou radost to stojí 😊.

Já, jako vášnivý kuchař amatér, miluji kuchařské knihy všeho druhu, děti zase zbožňují čtení pohádek před spaním. Při spojení těchto dvou vášní nám nemohla v knihovně chybět nová kniha nakladatelství Bambook – Patálie dráčka Gustíka s kuchařskými recepty.

Autorka Iva Hoňková je sběratelkou tradičních pradávných receptů a pohádkovou knihu o milém dráčkovi o ně doplnila. Gustík totiž ze všeho nejvíc touží naučit se vařit. Podaří se mu to? Pomůžou mu jeho přátelé čarodějnice Berenika a kocour Vrnivous? Prochází láska opravdu žaludkem a získá Gustík srdce dračice Jarmilky?

Začtěte se do knihy a uvidíte. Já se teď nejvíc těším, až s dětmi vyzkoušíme recept na lopaťáky, trinčky, beleše se sýrem či býčí ouška a kedlubnové zelí.

Tak dobroučké počtení. Mňam :-).

Knihu koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *