Knihy, Recenze

Velká vlaková pátračka

Velkoformátová pátrací leporela od značky Ella & Max se v naší knihovničce příliš neohřejí. Nejčastěji se totiž povalují v posteli, na gauči, na zemi, na stole…Jistě, vypovídá to o jisté nepořádnosti našich dětí, ale také o oblibě těchto v podstatě “bezpísmenkových” knih.

Podstatu velkých leporel tvoří totiž barevné obrázky, vyplňující celé dvoustrany knihy. Text najdete pouze v úvodu knihy, kdy se vám představí hlavní postavy, které najdete na každé stránce. Nejvíce nás doma baví hledat právě tyto postavy, zvířátka a předměty, hrát si na malé detektivy, soutěžit, kdo bude nejlepší pátrač…

A dnes bych vám ráda představila novinku v edici VELKÝCH KNÍŽEK – Velká knížka VLAKY pro malé vypravěče. Každý milovník vláčků si v krásně barevné knize plné fantazie najde to své. Vítejte ve světě lokomotiv, vagonů, kolejnic a nádraží. Seznamte se s lidmi pracujícími u dráhy, sledujte jejich příběh, projeďte se historickým vláčkem nebo nejmodernějším rychlíkem.

Naše děti v knize nejvíce zaujal cestující kolotoč. I růžový slon z točícího se kolotoče musí dojet na místo určení. Sledovali jsme jej od naložení do vagonu, přes upoutávku na billboardu až po jeho vyložení ve městě. Zkuste s dětmi hledat také 😉. Určitě se budete bavit.

Knihu Velká knížka VLAKY pro malé vypravěče si můžete koupit přímo v e-shopu Ella & Max. A pokud zrovna neholdujete vlakům, najdete tam spoustu dalších krásných nejen velkoformátových leporel 😊.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *