Oblečení a obuv, Recenze

Capáčky nejen pro první krůčky

Jako první „botky“ pro všechny naše tři děti jsem volila capáčky. Odborníci se shodují, že jsou perfektní první volbou pro začínající chodce. Capáčky jsou totiž velmi měkké, lehké, mají tenkou koženou případně gumovou podrážku a nožku nijak neomezují v přirozeném pohybu. Navíc se dají koupit také v zimní zateplené variantě, takže malým lezcům nebudou mrznout venku nožky.

Kdy pořídit capáčky?

Capáčky jsme většinou pořizovali kolem deseti měsíců, kdy už děti odmítaly sezení v kočárku či nošení v nosítku a dožadovaly se vpuštění do hřišť, ulic, parků, lesů…děti je pak nosily zhruba do roka a půl, kdy už jsme přešli na první klasické botky.

Nedávno jsem ale učinila objev. Capáčky nekončí svou kariéru někdy kolem druhého roku života, existují totiž capáčky i pro starší děti, capáčky pro školáky a dokonce capáčky pro maminky. I když u těch maminek by se mělo mluvit spíše o CAPÁCÍCH :-D.

Kde pořídit capáčky?

Na e-shopu CAPACKY.COM můžete vybírat ze široké škály kožených capáčků pro batolata, kluky, holky i maminky. V nabídce jsou capáčky s koženou i gumovou podrážkou, které skvěle kopírují dětskou nožku a umožňují svalům chodidla dobře cítit zem. Chůze v capáčcích podporuje správný vývoj páteře a rychlejší získání smyslu pro rovnováhu.

Výběr vzorů capáčků je na e-shopu CAPACKY.COM opravdu velký. Nejmenší chodkyni Pepince jsme vybrali kožené capáčky s gumovou podrážkou a obrázkem baletky v růžové barvě, Vašík si jako správný brněnský patriot vybral capáčky s krokodýlem a skoro školačka Kája si vybrala capáčky s beruškou a kopretinou, já si pak vybrala jednoduché černé kožené capáčky. Všechny naše capáčky jsou značky CAROZOO. V e-shopu capacky.com nabízejí však také další značky – EBOOBA či LAIT ET MIEL. Koupíte tu také zateplené capáčky.

Osvědčená značka CAROZOO

Značka CAROZOO pochází z Kanady a specializuje se na výrobu celokožených, flexibilních dětských capáčků s koženou nebo gumovou podrážkou a capáčků na zimu. Za dobu své působnosti nabyla značka Carozoo mnoho cenných zkušeností, které už ocenilo více přes 1.000.000 párů dětských nožiček po celém světě.

A kde capáčky využijete?

Capáčky využijete jako přezůvky, jako cvičky, jako ochranu nohy při běhání „na boso“ venku. Já je využívám hlavně na cestách, protože nezaberou skoro žádné místo v batohu a mohu je tak mít všude s sebou. Dokonce i do pidi batohu povoleného na palubu letadla (když se vám nechce utrácet za kufry navíc :-D) se s přehledem vejdou.

Děti jsou nadšené také z designu capáčků, dcera si v nich hraje na baletku a hodí se i ke kostýmu princezny či piráta. Mně capáčky připomněly chůzi v baletních piškotech, které jsem kdysi nosila na cvičení. Na rozdíl od těch mých cvičebních zatím stále pěkně voní kůží. Tak snad jim to dlouho vydrží 😊.

Kožené, pohodlné, lehké, skladné, mekké, ohebné, poddajné, voňavé, částěčně protiskluzové, takové jsou capáčky 😊. Přibalte si je do batohu i vy.

Parádní capáčky takřka pro celou rodinu koupíte zde.

S kódem brnenskamama10 dostanete až do konce dubna 2022 SLEVU 10 % na celý nákup :-).

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *