Hračky, Recenze

Squishmallows – nejmazlivější dárek ke dni dětí

A jsou tu zase Squishmallows. Nejměkčí, nejmazlivější a nejoriginálnější plyšáci na světě. Rodina plyšáků Squishmallows se na jaře opět rozrostla o nové neotřelé členy, a tak se i naše domácí Squishmallows rodinka musela rozmnožit.

Z papírové krabice se nám nedávno vyklubal veselý duhový motýl Wren, mazaná kočka Caeli, sportovec pterodaktyl Edmond a trochu rozměrnější zručný drak Keith.

Každý „Squishmalloun“ má svůj osobní příběh. Není to jen tak obyčejný plyšák, má své zájmy i svůj charakter. Třeba motýl Wren pracuje v pekárně a vstává velmi brzy ráno, aby k snídani upekl výborný chléb, rohlíky a croissanty. Toho jsme doma prostě museli mít. Kočka Caeli zase miluje dlouhé a třpytivé drápky, takže si velmi rozumí s naší parádnicí Kájou.

Plyšáci Squishmallows jsou super tip na dárek ke Dni dětí. Koupit je můžete v kamenných hračkářstvích, třeba v Pompu, nebo také v e-shopech. Velký výběr mají např. v CZC.CZ. Mrkni tady .

Nová kolekce Squishmallows je dostupná ve dvou velikostech. Menší plyšáci ideální do batohu sbaleného na víkend k babičce, nebo jako společníci do školky (do skříňky se vejdou, odzkoušeno ;-))mají 20 cm a můžete vybírat z 12 různých postaviček. Větší Squishmallows měří úctyhodných 30 cm a poslouží třeba jako parádní polštář, podsedák, velkomazel či parťák. Nových větších Squishmallows je k dostání celkem osm.

A jedno varování na závěr. Squishmallows jsou stejně jako marshmallow bonbony neuvěřitelně návykové. Koupíte jednoho a za chvíli už jich máte plný byt. U nás počet Squishmallows už dávno přerostl počet lidských obyvatel bytu. Co na plat, když jsou tak neuvěřitelně ňuňací a navíc neřvou :-D.

Vyberte si svého Squishmallows ještě dnes. Vybírejte tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *