Další potřeby pro děti, Recenze

Mikulášská nadílka v batůžku OXYBAG

Mikuláš se blíží a já se rozhodla letošní nadílku pojmout originálně a prakticky. Ve spolupráci s českou značkou OXYBAG jsem dětem vybrala krásné veselé předškolní batůžky a také originální kreativní adventní kalendáře.

Čokoládě jsme pro letošek dali vale, sladkostí je přes Vánoce stejně dost, a navíc je mi jasné, že babičky se na nás jako vždy sladce vyřádí. Adventní kalendáře Oxybag obsahují jak jinak než 24 otvíracích okének nabízejících dětem tvořivou zábavu s oblíbenými hrdiny z dětských pohádek a říše hraček.

Kája je teď naprosto zamilovaná do panenek LOL Surpise, volba tak byla jasná. U Pepinky nešlo odolat její jmenovkyni Prasátku Peppě, na Vášu zase číhá Spider-Man. K dostání jsou i další motivy Frozen, Harry Potter, Minnie Mouse, Tlapková patrola. Nabídka kalendářů je široká, aby každé dítko našlo svého oblíbeného hrdinu. V jednotlivých okénkách najdou děti třeba razítka, mini puzzle, nálepky, pastelky, psací potřeby a další super překvapení.

A batůžky Oxybag, ty jsou legendární. Klasikou jsou samozřejmě dětské aktovky a batohy pro starší školáky. Rozhodně se však nezapomnělo ani na předškolní děti. Výběr batůžků pro malé předškoláky je opravdu široký.

Opět zde platí, že pro každé dítko najdete v Oxybag ten správný batoh. U nás frčí dinosauři a tučňáci. Ale vyberou si i milovníci mazlivých chlupatých králíčků, lesklých jednorožců, silných bagrů, nejrůznějších zvířat, pohádkových postaviček… Ať už máte doma akčňáka fotbalistu nebo malého lenochoda, v Oxybag si vyberete.

Pepinčin batoh FUNNY Tučňák je malý kompaktní batůžek, tak akorát na pitíčko, malou svačinu, oblíbenou hračku a kapesníky. Batoh má klasické ramenní popruhy, přední menší kapsičku, velkou zadní nečleněnou kapsu a boční síťku na pití. U nás doma slouží batoh také jako hračka a zdroj zábavy. Nejlepší je schovávání pokladů do batůžku, kramaření batohů všech členů rodiny…U malých dětí mladších tří let stejně nejde ani tak o nosící funkci batohu, jako spíše o zábavu, pocit, že už jsem taky velký parťák na výlety, mám něco, kam si mohu ukrýt své oblíbené předměty….

Vašíkův model MOXY dino mi přijde vhodný pro trochu starší děti (cca 4-6 let). Má super hrudní popruh, praktickou přední kapsu, kapsy na pití a hlavní část je velmi dobře přístupná. Vršek batohu se totiž odklápí podobně jako u klasické aktovky, dítě má pak dobrý přehled, co v batohu vlastně má.

V Oxybag myslí i na maminky. Oxylady sety krásně ladí a myslí na každý detail. V setu najdete peněženku, kosmetickou taštičku a manikúru. Tři nezbytnosti, které se vám krásně vejdou do kabelky i batohu. Na výběr je spousta vzorů – od jemných pastelových barev, po veselé barevné kombinace i romantické vzory.

Mikulášská či vánoční nadílka z Oxybag udělá radost všem členům rodiny.

S kódem  MAMA10 získáte 10 % SLEVU v e-shopu Oxybag.

Stránky Oxybag – https://www.oxybag.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *