Lokální obchůdky a projekty

Nový kamenný obchod Skibi – dětský svět, na který je spoleh

Včera jsme se s Kájou vypravily do města omrknout nově otevřenou prodejnu Skibi. Musím říct, že jsem se na otevření první kamenné prodejny Skibi v Brně moc těšila. Dosud jsem super produkty od Skibi znala jen z e-shopu a teď konečně jsem si je mohla vyrazit pěkně „ošahat“. A rozhodně jsem nešahala jen já, Kája měla v ruce snad každý produkt v obchodě.

Ale popořádku. Nově otevřenou prodejnu Skibi najdete na adrese Josefská 2 v samém centru města, na pěší zóně, krásně dostupnou také kočárkem. Prodejna je opravdu velkoryse prostorná, má tři patra, a nejen dětem se tu asi na chvíli zastaví dech.

Skibi, to je jedním slovem fantazie. Svět, kde děti najdou krásné smysluplné hračky, výběr nejlepších dětských knih (všema deseti doporučuji třeba Jezevce Chrujdu 😉, nádherné batohy, doplňky do dětských pokojíčků

Mohou si tu vybrat pomocníky pro domácí tvoření, jsou tu potřeby pro školáky, sportovce i nadšené turisty.

Přízemí prodejny představuje koncept Skibi Play a Skibi School. Jde o pečlivý výběr hraček, knih, veselé papírnictví, potřeby pro školáky (svačinové boxy, papírnictví, aktovky a batohy). Najdete tu také sekci SKIBI CARE, což je dětská čistě přírodní kosmetika. Kája byla pochopitelně nadšená z dětských malovátek a jedny jsme prostě museli pořídit domů (snad nám to tatínek odpustí :-D).

Káju v přízemí zaujaly také hrací skříňky na dětské poklady, veselé tužky do školy, krasohledy a třeba taky pomůcky na pozorování hmyzu. Úspěch měla i krabička od sirek s gumovými slimáky. Hold Skibi má snad opravdu všechno 😊.

Celé první patro prodejny pak patří kolekci Skibi Wear a Skibi Shoes. Najdete tu kvalitní funkční oblečení a obuv do každého počasí. Těšit se můžete na nejspolehlivější finskou značku Reima, nebo třeba na prémiovou německou značku Affenzahn či českou značku Wouki.

My se včera do prodejny s Kájou vypravily s jasným cílem. Pořídit pořádné zimní nepromokavé boty, co s námi zvládnou i túry hlubokým sněhem na horách.

Velmi milá paní prodavačka se nám trpělivě věnovala, Kája vyzkoušela asi šest párů bot, vždy nám paní prodavačka vyndala z bot stélku kvůli přeměření, a nakonec Kája rovnou odešla v nových botkách Reima. Staré tenisky si nesla domů v krabici. A prakticky na potkání každému hlásila, že má nové boty, ve kterých ji už nikdy nebude zima :-D.

První patro mě nadchlo ještě něčím jiným než širokým výběrem kvalitního oblečení. Mají tu totiž i krásný dětský koutek a přebalovací pult v převlékací kabince. Tady se myslí opravdu na všechny zákazníky. No řekněte, kdo by si chtěl vybírat novou kombinézu s plnou plínou?

V nejspodnějším patře prodejny právě vzniká oddělení Skibi Sport. Ráj dětské cyklistiky, lyžování a plavání. Najdete tu kvalitní odrážedla, kola…no prostě vše, pro malé sportovce. Během naší včerejší návštěvy už finišovaly přípravy a dnes by mělo být i spodní patro otevřeno. O důvod víc, vypravit se brzy do Skibi znovu.

Nezdráhám se říct, že obchod jako Skibi nám v Brně opravdu chyběl. Je to svět, kde bude nejen radost nakupovat dětem, ale nakupovat s dětmi!

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *