V Brně uvnitř

Nový klenot v OC Rozkvět: Originální kavárna Mellow

Minulý týden měla Kája ve škole ředitelské volno, tak jsem jí slíbila holčičí dopoledne ve městě. Nakonec se přidal i lehce soplící, školky neschopný, Vašík, a tak jsme ve třech vyrazili do víru velkoměsta. Za cíl naší výpravy jsem zvolila zbrusu novou a naprosto neotřelou kavárnu Mellow.

Kavárnu Mellow najdete v OC Rozkvět hned vedle motýlího domu Papilonia, lze tak zabít rovnou dvě mouchy (ne motýly :D) jednou ranou – užít si zábavu i dobré jídlo. Už z fotek na instáči mi bylo jasné, že tady se dětem bude opravdu hodně líbit. Nejde sice o kavárnu s dětským koutkem, ale veselý koncept kavárny zaručuje, že i zdravé jídlo tu budou děti jíst s maximální chutí.

Kavárna staví na příběhu 5 zvířecích postaviček, které mají vymyšlené super zajímavé menu na míru, dle jejich charakteru. Vše, co si v Mellow dáte, je krásně barevné, ale přitom zdravé.

Co všechno vás v Mellow čeká?

  • Mají super výběrovou kávu, opravdu jsem si pochutnala (a to jsem na kafe dost přísňák)
  • Milkshaky i smoothie z čerstvého ovoce
  • Smoothie bowly, ze kterých se vydatně najíte (takové ovocné kaše)
  • Čokoládovou fontánu, která představuje jen lehce hříšný dezert (nejen) pro děti
  • Všechny postavičky připravují místní šikovné cukrářky v podobě marshmallownků (fakt si tady sami pečou marshmallow, neptejte se mě jak)
  • A aby toho nebylo málo, tak se můžete vyfotit v místním fotokoutku, který je opravdu krásný a opatřený softboxem pro kvalitní nasvícení vašich fotek (super pro puberťáky nebo když chcete ušetřit za fotografa :D)
  • Vše z Mellow si můžete odnést také s sebou v eko kelímcích a dózách

Mellow je skvělým místem, kam zajít s většími dětmi na svačinu, kde si můžete být jisti, že si pochutnají na něčem chutném a zároveň si užijí atmosféru plnou krásných, roztomilých a cool věcí. A vy si přitom můžete vychutnat své oblíbené “obyčejné” kafe, aniž byste museli řešit, že se dětem něco nelíbí (a nebo můžete vyzkoušet třeba Spirulina Latte, kam přidávají v Mellow superfood modrou spirulinu, která kávě nijak nezmění chuť, ale zajímavě ji zabarví).

Jako velkou přednost Mellow musím ještě uvést, že místní cukrářky přímo na místě připravují kromě marshmallows také domácí granolu, sušenky a dobroty do vitrínky.

A jedna zajímavost na závěr, Mellow provozují stejní nadšenci a rodiče dvou malých kloučků jako dětskou čajovnu Mezi Stromy. Tam jsem se během mateřské hodně nachodila.

Pro více informací i aktuální otvírací dobu mrkněte na IG Mellow tady. A doporučuji zapnout sledování, třeba jen tak pro pokochání ;).

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *